karma is a bitch

Känner att jag ska ha vuxenpoäng nå jävulst nu alltså! Hela huset är uppröjjt, städat, ut med hunden, handlat, tvättat två maskiner och hängt skiten, Slängt en massa saker och ska börja packa en massa kartonger nu! inte långt kvar nu, sökt jobb, småkluddat lite på skolprojekt och även ska börja plugga lite! åh känner mig som den kvinnliga formen äntligen fått en mening!

-Hittade sjukt mycket saker då jag rotade igenom min överdel av garderoben ( den snuskigt hemliga delen i mitt rum) de var gamla saker från ex, gamla foton och en massa skitsaker! men nu har jag finkammat den delen och gjort mig av med massor utav saker! ska ta och göra lite käk tills min man kommer hem och pussar på mig!

PS. min simkortsläsare på datorn funkar inte så får inte in några bilder.. ska fixa de när jag har tid och ork! är för lat för att ta fram mina andra datorer


världens bästa pojkvän

morgon och alla hjärtansdag är som mysigast! Kom hem för en stund sen från skolan och under min kudde låg världens finaste örhängen! kääääääääääääääääääääär

underbara du.

livet rullar på magiskt som vanligt, inte haft tid för er små fjollor som läser min blogg! aa så snäll är jag idag. Men jag har bättre för mig än att sitta vid datorn, jag umgås med min underbara pojkvän! Han är perfekt!!!!! Vi var och tränade idag på hälsohuset ( bästa med att ha en pojkvän som tränar mycket är att han kan peppa mig och hjälpa mig). I fredags var vi ute på memento, jag nadja lollo och christian! hade roligt som fan!!


Är och förblir legend! vila i frid.

Det som gjort mig starkare
"I decided long ago never to walk in anyone's shadow
If I failed, if I succeed, at least I lived as I believed.
No matter what they take from me they can't take away my dignity"


found it!

hittade perfektaste klänningen till balen, eller ska jag ha den på lärarmiddagen!

<3

min alldeles egna christian! tog bilden i dag på han, så söööööt

LÄGENHET!

så jävla fin lägenhet vi kollade på nyss, i morgon blir de och skriva kontrakt! ÄNTLIGEEEEEEEN

lyckligaste någonsin, perfekta killen har jag hittat och perfekta lägenheten - livet flyter på så jävulst underbart nu! allt går verkligen min väg!

HEJ!

wopppwopppp!! ligger i sängen och tankar sims3, Har varit med christian hela veckan, sovit hos honom sen i onsdags så åkte vi hem te mig igår och lagade mat osv.. Så i morse drog vi ner och lunchade på marmaris och sedan följde han med till min mattelektion ett tag! Sen lägenhetsvisning, rätt okej lägenhet! har första tjing på två lägenheter så den av dom två jag vill ha får jag.. ska kika på den andra idag! ååååh vad jag har längtat till detta tillfället! mitt hjärta drog iväg på jobbet för en timma sen så blir ensam tills 9 ikväll då han slutar! saknar redan min lillegos, ba ligga och pussa på han hela natten!!!

<3