lala

1. Har du blivit jagad av polisen någon gång? - nä
2. Har du en hund? - yes
3. sover du helst ensam eller med någon? - med
4. Tror du på spöken? - nej
5. Är du mörkrädd? - nej
6. Är du morgonpigg? - ibland
7. Vad vill du ha just nu? - en massa pengar



KÄRLEK

1. Är du singel nu? - ingen vet ;)
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? - långa
3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? - jaup

4. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? - jap
5. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? - hahaha ja tyvärr
6. Har du hållt på med någon för att göra nån annan svartsjuk? - nej
7. Har du varit på en blind-date? - hm... tror de!

8. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat de? - ja
9. Saknar du någon av dina ex? - nej
10. Somnat gråtande pga kärleken? - japp
11. Brukar du tänka på dina ex? - nej
12. Nån kärlekslåt som påminner dig om någon? - daughtry - life after you

KOMPISAR

13. Har du nån bästa vän? -  ja flera stycken
14. Är du ofta med dina vänner? - Varje dag!
15. Vad brukar ni hitta på? - ALLT mellan himmel och jord
16. Bästa minnet med nån vän?  -
17. Säg namnen på några riktigt bra vänner? - lollo, natta, feikon, tompa, lina, linn, marielle, hulda, jonna, danne
18. Kan du vara dig själv med dina kompisar? - ja det är jag alltid
19. Vem vet mest om dig? - hm.. hur ska jag veta?

ÖVRIGT

27. Hånglat i mer än tre minuter? - ja
28. Sovit i en annans säng? - jap
29. Hånglat i regn? - ja
30. Sovit naken? - japp
31. Hoppat i en bil med folk du just träffat? - haahha aa
32. Blivit tagen av polisen? - nä
33. Smugit ut ur ditt hus? - japp
34. Haft känslor för någon som inte känt det samma? - jyyypp
35. Struntat i skolan för att göra något roligare? - hahahah gör det ofta
36. Sovit i en säng med någon av motsatta könet? - ja klart

OM DIG

37. Hur gammal är du? - 18 om nå veckor
38. Hur lång är du? - 157 kanske? haha
39. Vart bor du? -  Sundsvall
41. Villken är din riktiga hårfärg? - mörkblond
42. Har du någon sjukdom? - börjar fundera på de
43. Är dina föräldrar skilda? - ja
44. Gillar du skolan? - nepp
45. Hur svarar du i telefonen? - hallå, hejpa, hallulelia hallulelia, tjuuuuu eller men TJENARE!
56. Åt du senast? - tacobar
57. Drack du senast? - lingondricka
58. Har du på fötterna? - hellokitty tofflor
59. Lyssnar du på just nu? - tennessee line med daughtry

tjejmys

sitter hemma hos fanny med natta och myser! gjorde nyss en ansiktsmask som var hur braaaaaa som hellst, kom på den själv efter ingredienserna som fanny hade i kylskåpet!!

hmmmmmm

lösenordskydda bloggen eller inte?

ner i sängen för att ladda inför skolan, räcker och vara sjuk nu.. börjar bli långtråkigt


Mamma ♥

jag älskar min mamma högre än himmelen! hoppas allt kommer gå helt perfekt i morgon och dom ger dig en liten tablett och säger att du blir helt frisk av den! ♥



KAPTEN RÖD

Bedöva mig, det känns som jag blivit halv och nu är falska känslor
bättre än inga alls. Spangbangbangdiddledang skank




nostalgi

i mitt lille hus, där jag växte upp med mina två bröder, min mamma, min pappa och lille daisy! Minnen finns alltid kvar även om man flyttat.. vår dagarna man satt inne och bara längtade efter grusbilen skulle komma och sopa upp all grus den lagt ut över vintern så man kunde få ta fram sin cyckel och cyckla runt på gatan, Sena sommarkvällar pappa satt ute på altanen och rensade svamp, När man stod i hallen och hjälpte mamma och pappa vika lakan, När vi hittade ett dött rådjur i skogen på vändplanen och vi barn fick absolut inte gå dit även om vi gjorde det ändå . När vi lekte i lekparken hela dagarna, Vintrarna man åkte pulka i gångstigen bredvid huset, vägen var sååå brant tyckte vi då men nu är den ju nästan rak.Clubbhuset några av vi tjejer hade i min lekstuga, När man satt på sitt rum och lekte med barbie dockor hela dagen, mamma och pappa tjatade på att man skulle gå ut och leka, våra pooler vi alltid förstörde för vi hade en plast stol i polen för vi skulle hoppa i! ja allt det där, hur länge allt det där nu än varar så sitter det på näthinnan! mysigt mysigt och en vacker dag ska jag köpa mitt barndoms hus och där ska mina barn växa upp! Det har jag bestämt!



min lilla prinsessa

en sak jag aldrig förstått.. eller jo det har jag, fast ändå inte! hur man kan bli så fäst i någon som inte kan prata eller komunisera.. nej jag menar inte döva och blinda utan jag menar djur.. Daisy har jag haft sedan jag var pytteytteliten och hon har alltid varit MIN! min egna lilla kissemisse, när jag var liten, delade rum med min lillebror, hade våningsäng och jag som var störts fick ju sova längst uppe! jag hade en kudde bredvid min kudde, i hörnet av sängen uppe vid huvudet där daisy alltid låg och sov på. spelar ingen roll om hon inte var där på natten så var hon ändå alltid där tills jag somnade och alltid där tills jag skulle vakna på morgonen.. Det sjuka med djur är att dom känner av då man är ledsen. "som om dom vet vad det menas om man gråter?" ja det tror jag faktiskt på, jag tror dom känner på sig att någonting inte är rätt, för varenda gång jag mådde dåligt, varenda gång jag grät så låg hon faktiskt inne med mig och mös och kurrade! Hon var en riktigt konstig katt, kändes faktiskt sjuk, som om vi kände varandra som människor? Men om det var något jag önskade var att hon faktiskt fanns kvar just nu och kunde ligga och gosa med mig även om jag inte mår dåligt så saknar jag att ha henne här och saknar hur hon luktar, hur hennes päls känns och hur jävla högt hon alltid kurrade!

Saknar dig min lill prinsessa, önska du fanns här så jag kunde smygmata dig med allt möjligt så jag inte skulle få en utskällning av pappa
. sov gott


25 September

Trött som faaan! tänkte väll berätta lite om min helg då, Fredags så drog vi till hulda och käkade,drack lite och drog senare vidare till markus, festade och efterfestade hos danne.. lördag morgon gjorde vi bakfyllekäk sedan kom mammas och hämtade mig och marielle, dushade och fixade oss och sen kom matthias och hämtade oss. drog till markus, sen på dragracing, sedan max och fyllekäka, bilträffen oh mötte upp babes! Helgen har varit riktigt bra må jag säga!! nu blir det och krypa ner till svensson svensson avsnitt vilket jag redan gjort hela dan...

Fredag -










LÖRDAG













.



hos världens bästa

sitter hemma hos go marielle, fast hon sitter och skiter just nu! Nu ska vi fixa oss och göra oss partysnygga inför kvällen för vi ska nämligen till johanna och käka middag och fira henne.. sedan bär det troligtvis av till markus för partajj!!

Nämen?

Godmorgon/förmiddag?!?! mina älsklingar.. just nu så är jag äntligen hemma!!!!!! fick en massa jävla problem i går från alla möjliga håll, sprang runt till varenda lärare och styrde upp. Sen sket sig allt så jag tog en paus från verkligheten, jag och natts drog ut till feikon och kika på film och snackade hela natten.. Så nu är jag rätt trött efter 0 timmars sömn i natt, JÄLVIGT sjuk också! känns som en sån där jag bara ska dra mig undan.. ut till danne och umgås med mina pinglor, pyamasparty på hög nivå tänkte ja då.. så nu ska ja styra upp lite myspys tills ikväll så får vi höras sen mina vänner!!!

det är bara äckligt väder ute, saknar värmen


Kiss and godbye


godmorgon mina solstrålar!

ååååååååh så fint väder, knappast.. Nu på med hatten på med stövlarna så sticker jag ner till skolan..


Grattis världens bästa super hulda! <3

Denna sommar har jag umgåtts med världens bästa hulda! bättre människa får man leta efter! och så klart fyller hon 18 år i dag! GRATTIIS, LOVE U HUN




Myser

Ligger hos mammsen och myser satan, igår drog ja ner på stan och mötte upp en vän på lite business drog sedan ut till tompa och feikon och mös med mina grabbar! åkte in till stan vid 11 i morse och mötte upp danne, drog och lunchade med honom på tacobar och sen drog jag hem! det är min dag det..

tompa visa denna låt i går, så jävla MYSIG!
hög standard


förhållanderådgivarN^

JA TÄNKTE! eftersom jag har varit i många dåliga och faktiskt lärt mig jävligt mycket så tänkte jag för er som inte vet eller riktigt förstår förklara för er när ni väl ska göra slut och när det är fel kille

I ett förhållande funkar det inte att bara ge utan att få tillbaka något, beter sig en kille så är det bara ner i papperskorgen. Varför ska man ge sin energi och kärlek till någon som bara tar emot och inte ger något tillbaka? Ex vi säger att jag har en pojkvän och gör jätte söta saker till honom, säger söta saker, gör romantiska grejjer men jag får aldrig ens ett tack tillbaka.. En kille är en kille och kommer aldrig ändra sig och känner man att det väl går utåt gör slut direkt istället för att vela och tro det kommer bli bättre för det kommer det aldrig.

själv har jag varit i ett förhållande då det levde på att bråka och tjura, det funkar inte över huvud taget.. det är inte kärlek det är bara en dålig vana, När man väl gör slut så tänker man " jag älskar honom blabla, vi kan klara detta" men inse det rann ut för sanden för länge sedan. Det är inte personen i sig man saknar, det är känslan av att bråka med någon och vara sur man saknar. Man måste våga testa nytt, våga leva livet!

Vi alla är för ung för att binda oss man kan inte gå och förlova sig ex bara för att man känner den dära tryggheten och vill ha något för att visa upp.. När man väl förlovar sig så måste man veta att detta är verkligen helt rätt, det här gör jag för att jag vill leva med denna person resten av mitt liv och inte bara för att "visa upp det" eller bara för att ha tryggheten där.

Känslan av att något inte står rätt till, JA den känslan har vi tjejer .. När vi får den magkänslan är den oftast rätt. så får ni någon aning på eran pojkvän så kika upp vad som pågår..


MEN även vi tjejer har svagheter, vi är oftast väldigt avundsjuka. Själv tänker jag så här : Varför ska jag vara avundsjuk då det bara blir sämre? ingen vill bli sårad och det är det som sätter ribban tror jag. men tänk så här, om ni väl får reda att pojkvännen är otrogen då är det ju killen det är fel på inte du.. det är han som är falsk, han som gått bakom ryggen så varför ska du gråta över bortspilld mjölk? Det är bara nypa sig i armen och leva vidare, Ett liv du är värd, och inte leva med en människa som kan såra dig. Otrogen en gång alltid otrogen som jag brukar säga. Det finns 1000000 killar även om man inte kan tro det så tiden läker faktiskt alla sår!






Små detaljer

Lite smågrejjer jag stör mig på, känner för att vara sådär bitter i dag som vanligt!!

1, personer i allmänhet som gör allt för att vara sura, EX vi säger att en tjej som heter berit hatar mig. Hon läser min blogg, kollar min facebook och gör allt för att veta vad jag gör.. NEJ det är inte okej, Det stör jag mig på allra mest.. visst jag gjorde det för ett år sedan men inte längre, varför lägga enerig på andra människors liv? varför ens bry sig.. Själv lever jag mitt liv och snokar inte i andras.  klagar klagar det är det ända ni gör om dagarna så känner att tammefan jag ska göra desamma

2.unga friska människor som inte ställer sig upp och erbjuder sätet om en gammal tant eller gubbe kommer in i bussen och det är fullt!! lite jävla respekt vaaaaa halllllå

3. personer som säger att en kille är ful, ex jag säger : fan han är så snygg!!! då säger nån annan : nä fyfan vad ful, dålig smak du har.. NEJ alla har olik smak och får tycka vad dom vill eller hur ??

4. Gamla ex som skickar sms och tror man kan bli vänner igen OCH DESSUTOM I HEMLIGHET??? hahahahahahahaha jag måste fan skratta... grattiiiiissss . nej tack inte intresserad om du nu så gillar mig så mycket som du påstår,saknar mig och det ända du tänker på är mig blablablabla.... Gö slut med din tjej då? tyvärr men du fick din chans, nej jag mena du fick 10000 chaser men du sabbade den så jävla hårt

näppp nu tänker jag pysa ner i min säng och bara måå





"Lies will lock you up with truth the only key."

Nyss kommit hem till mamma, och går in i mitt rum.. SE DÄR, en ny säng!! skööööönt och nu är hela lägenheten tom... Buuuuhuu kommer sakna friheten! fast just nu är ju mitt liv i en kappsäck, jag strosar runt och har aldrig tid för mig själv men när jag väl är själv så klarar jag inte av det och drar ut i stället.. Lider av stress gör jag absolut just nu men på något sätt njuter jag rejält av det förutom igår då jag fick stark migrän!! Men hoppade ner i badet och sedan blev allt bättre.

Var hos johanna igår somsagt och det var väll trevlig, gick hem väldigt tidigt förövrigt men jag och michelle fick en rolig hemgång iallfall, En tillsalu skylt och ett stort skrapmärke på knät är det ända jag säger.


ÅH HEMMA!

men inte länge till.. Åkte till danne i torsdags och sov där för det är så nära till skolan. fredag spenderade jag i köket hela dagen, tiden rullade på rätt snabbt faktiskt. Drog mig sedan ner till stan och mötte upp lollo så drog vi till henne och börja anordna kalaset.. ett kalas med 14 8åringar är väll underbart va, hahah helt slut efter kvällen men efter kalaset så drog jag och mötte upp natts och vi blev upphämtad av två kompisar, drog till deras lägenhet och drack lite och sedan drog vi till nattas kille och fortsatte dricka med han och hans kompisar! kvällen slutade as najs, bara det att jag mår riktigt dåligt i dag.. ont i HELA kroppen, stod och lyfte tyngder igår hahaha!!!

nu blir det in i duschen och sedan drar jag vidare till michelle.. Ska på maskerad ikväll hos en barndomsvän!! puss och kram


Bild från studentävlingen i torsdags

Utklädning

I dag hade vi brännboll på skolan, studentävling.. tälvar om vilken klass som får gå först ut på trappen. vi var utklädda till troll och så söt var vi.. Helvetes håret, nu kommer vi till de negativa denna dag. Pappa kom och plockade upp mig efter skolan så åkte vi direkt och köpte hårinpackning.. MITT HÅR ÄR HELT TRASIGT. det är förstört, det är slitet, det är fel, det är fult! efter att vi tuperat, sprayat med en burk hårspray och jävla mycket vax så är håret ganska förstört.. just nu legat i badkaret med inpackning, sen shampo, balsam och så inpackning igen så går det verkligen inte att borsta ut.. Det är ett helvete, mitt liv blir ett helvete!!!!! Bli inte förvånad om ni ser mig i väldigt väldigt kort hår framöver (funderar STARKT).

nå tillbaka, Just nu sitter jag hos pappa och kikar på hockey. AIK - Timrå. 1-0 till AIK just nu, men vi får väll hoppa att kvällen vinner pappas hjärta och timrå vinner! Väntar nu på världens bästa daniel ska plocka upp mig och vi åker hem till honom och har pyamaspartajj!

MINNEN, gnarp crusing 2011

fråga

hur många syskon har du och hur nära står du dem??

jag är mittenbarn, har två bröder, en storebror och en lillebror.. står väll ganska nära båda! kommer bäst överens med min storebror!! han är som en storebror ska vara, lite elak, väldigt snäll och är jävligt smart! min lillebror är sjuk så det är rätt svårt att få "kontakt" med honom. men så älskar jag mina bröder över allt annat


Jag och min storebror



Bajsapa.

Dags och kanske fixa till bloggen lite, den är ju så himla STEL!!!!! Ge mig gärna tips och idéer hur den kan bli bättre, utseende mässigt, bild mässigt och text mässigt.. som sagt det är ju för er skull så ni trivs ehehe

världens bästa mamma

Kom nyss hem från skolan och fått 2 jätteeeeeeefina lådor av mamma! huuur fina som hellst.. det är ju för jag ÄLSKAR shubby chic! Var och lunchade med nadja, hennes son och pojkvän på tacobar! nu ska jag hjälp mamma med att skala potatis för idag ska vi äta mammas potatisgratäng och oxfilé och sedan åker jag till världens bästa pappa och hoppas på att bli lika bortskämd som vanligt!




FU

min kamera är trasig.... blir dåliga bilder med mammas o peters  kamera framöver. Sov som en prinsessa i natt, ÄNTLIGEN komma hem till sitt egna rum, med egen säng! vaknade upp i morse och satt ned fötterna i min luddiga matta och bara njööööööööt.. sedan har jag bara legat och gosat hela morgonen, middagen är avklarad och nu ska jag ligga kvar här!



Memories will never forget you

nu ligger jag och natts i soffan och steker på som fan! myser o har det bara rikigt gott.. gjorde nyss käk - quinoa med kyckling.. ska bara lata oss hela kvällen!

http://www.youtube.com/watch?v=sz4nwnv6XG0

ikväll dödar vi i skogen

bunkrar upp i min lägenhet ikväll med massa täcken, kuddar och ljus! myser med mina bästa.. Tompa, feikon och dalan kommer och hämtar mig och natts snart och åker vidare till min lägenhet och tar en sista myskväll i den.. Nästan tomt...

bild från världens bästa sista aprill.
Dalan natta feikon och jag


bubbel

Fest hos lina i fredags, fest hos danne på lördag. Mös på hos dannes föräldrar i söndags med danne och marielle! jävligt skönt och bara åka ut dit och mysa med hans familj.. Blev middag, älskar hans mammas mat, grymt gott.. Sedan så hoppade vi i jacuzzin med ett glas vin och njöt!





-

“ I WANT TO BE REMEMBERED AS THE GIRL WHO ALWAYS SMILES EVEN WHEN HER HEART IS BROKEN, AND
THE ONE THAT COULD ALWAYS BRIGHTEN UP YOUR DAY EVEN IF SHE COULDN’T BRIGHTEN HER OWN”



Tillbaka till mitt lilla flickrum..

Sådääär nu är rummet avklarat.. känns riktigt skönt! Och till min stora förvåning så hittade jag en trisslott med 20 kronor på!!! min lycko dag? oh ja. nu blire o dra på sig palterna och dra ner på stan och hejja på min bästa vän i modelljakten!!






life is hard

bajs.... känner att jag måste städa mitt num. Så här ser mitt rum ut nu, hatar mitt stressiga liv fast jag älskar det! Ska ta och röja upp oredan i rummet mitt! jag är ju för det mesta bara hemma en snabbis och sedan drar jag direkt! Har inte ens hunnit fått hit allla grejjer från lägenheten heller eftersom vi sagt upp den. Mycket som ska köpas också. Nä nu ska jag ta tag i mitt liv, känns som en fullspäckad dag idag.. Ska dra till skolan o bråka lite med lärarn känner jag för.. sedan möta upp natta, gå och hejja på lollo som ska vara med i modelljakten, danne ska plocka upp mig och vi ska till marielle först? tror jag. sedan ska vi till lina som har fest!



hej.

ÄR hos natta nu, var hos feikon o tompa i går och hade nå jävulst roligt! Vi kom dit lite tidigare så vi väntade på att feikon skulle sluta.. satt en madrass  för dörren när feikon skulle komma hem! hahaa men skön kväll var det. nu har ja och natts nyss ätit och städat och sedan kommer tompa o dalan förbi en snabbis.. Sen drar jag hem.. sköööööönt