FÄRDIG!

nästan färdig med packningen, småsaker som återstår.. Marielle och tim kommer hit sedan och sover så vi kommer upp tidig i morgon! jonna kommer och plockar upp oss så rullar vi mot birsta och sedan ner mot gnarp.


hela hela dagen!

har packat nu ett tag och ska till pappsen o hämta sovsäck och sånt!


kan inte sova..

nu har jag försökt sova i 2 timmar.. men det går fasiken inte! skapar dialoger i huvudet, det är rätt ensamt också! Ligger med andra täcket ihop rullat som jag ligger och håller om. det är varmt, det är kallt, det är ljust! ja alla jävla problem har jag! haha.. Jag är helt lost i skallen, vet inte vad jag ska packa .. vad jag ska ha med mig , vad som är bra och ha! vafan vad ska man ha med sig om man ska sova i tält i 3 nätter?..

RÖSTA PÅ MIN PEDOBEARKLÄNNING

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

 

RÖSTAAAAAAAAAAA!


huu

jävlar vilket väder det är!! kom nyss hem från marielle, piss varmt ju! Vi satt och drack kaffe och planera för helgen! ska nämligen iväg på crusing i gnarp, vi drar ner på torsdag och kommer hem på söndag. Nu väntar jag på att maten ska bli klar.. grillat!! Sedan blir det en kalldush och inväntar vad kvällen har och bjuda på !

 

RÖSTA PÅ MIN KLÄNNING

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Min midsommar

kommer fler bilder då blogg.se inte dampar så fruktansvärt


:)

Har fått besök nu av S så vi ligger i sängen och tankar film just nu.. blir antingen galne proffessorn eller dagotto med vänner, eller båda?! GRymma filmer de där.. Sedan blir det och sova ut efter helgens ballader usha är rikigt trasig.. bilderna från midsommar får ni se i morgon för blogg.se är inte på jätte bra humör i dag verkar det som :)! HA VÄRLDENS BÄSTA KVÄLL ALLIHOPA

X

jag vet hur det är att känna sig liten och obetydlig. hur det kan göra ont på ställen man inte  trodde fanns, det spelar ingen roll hur många nya frisyrer man har eller hur mycket man dricker med sina vänner så går man fortfarade igenom varje detalj och undrar vad för fel man gjorde eller hur man kunde missförstå. Hur kunde man tro under den korta stunden man var lycklig? ibland övertygar man sig själv att han ska dyka upp framför ens dörr.. men efter allt det där, hur länge "allt det där" än må vara så söker man sig till nya ställen, träffar nya människor som man försöker igen.. Då kommer delar av ens stjäl tillbaka, då kommer det oklara och alla åren i ens liv man slösat bort att börja tyna bort..








I search but never find, hurt but never cry, Cause all this bullshit, it made me strong. It hurts but I never show, this pain you'll never know. If only you could see just how lonely and how cold and frostbit I've become, my backs against the wall. When push come to shove I just stand up and scream 'Fuck them all'

1,2,3,4 some crazy-ass kids come and knocked up on your door so let em in

sitter hemma hos sara nu och taggar inför i morgon. HÖRS PÅ LÖRDAG LUDER!

17år

jag är 17 år.
17 år och odödlig
17 år, odödlig och skulle ta över hela världen
men så hände det mig.

mitt hjärta är inte så himla stabilt längre, fysiskt


ush!

Vaknade för en timma sedan och har legat och snosat lite granna, dööds trött är jag vaknade inte förens typ 3 i natt! men jag måste upp för jag har mycket och göra i dag.. ska packa, hinna på systemet och in på birsta, måste köpa lite småsaker , möta upp sara och sedan åker jag till henne och sover :) ska fira midsommar hemma hos sara med natta! blir stor kalas. MEn nu ska jag in i duschen och ner till gullis en snabbis! vi hörs nog på lördag guys!

aoufff

bränner lite i plånkan efter klänningen jag köpte i dag! MEN SNYGG VAR DEN! 500 riksdalen för puddingen




Sommarplågan 2011


HAPPY FACE

sitter med FETASTE leéndet just nu.. hihi! Ska nog ta upp hårborsten och sjunga, springa runt och hoppa lite kanske? känner mig på det humöret just nu eller kanske ut på balkongen och skrika av mig min glädje?






Svar på kommentar

Anonym om jag låter mig aldrig sparkas ner av någon!:
Du verkar ha svårt att behålla dina vänner... En fundering bara- Om nästan alla av dina vänner alltid sviker dig, har du inte tänkt på ifall det sitter något i dig också?..

Tror på dig! Bra blogg btw

Svar: Hm.. svårt och behålla vänner?! Nej det har jag verkligen inte, bara det att jag stöter undan dom personer som jag inte går i hop med och jag inte connectar med! och "alla" mina vänner sviker mig inte? vart har du fått det ifrån? Med dessa uttalande undrar jag ju självklart vem du är eftersom du tydligen vet mindre än verkligenheten som finns utanför denna blogg. RIGHT? :)

jag låter mig aldrig sparkas ner av någon!

hm.. jag förstår mig inte på människor som vill trycka ner personer som mår bra för att dom själv ska må bättre eller förstöra för någon. själv så mår jag as kanon och tyvärr ingen kan trycka ner mig med ord eller handlingar. för jag står där jag står, har lärt mig av mina misstag och vet vilka som är äkta vänner! Måste bara tacka alla mina föredetta vänner!! Ni har gjort mig starkare, ni har fått mig till en bättre personkännare och fått mig inse att man aldrig ska gråta eller må dåligt över en person som sårat än! Sorry, tyvärr, ber om ursäkt om ni känner er misslyckade nu.. men ni har misslyckat som FAN! :)

jag är lycklig


Tatuering..

När man väl gjort en tatuering vill man göra en till... och en till.. och en till! Tatueringar är en drog och nu kikar jag runt lite på snygga tatueringar jag funderar på !!



Dessa svalor fast på utåtsidan av fotleden!







Fjäril under bröstet?



D. Adams Ray


20 juni

I've got one hand reaching for a heaven and the other one is dragging in the dirt.I've got two souls, one's gonna love you and the other one is gonna cause you hurt


Bla bla bla..

I morgon åker jag hem :) just nu är jag ganska tjurig av mig, eller snarare förbannaaaaaaaaaaaaad! Men men ..
time goes on, its the story of the year.


:)


i dont give a SHIT about you!


Bilder bilder bilder..


AZZÅ GREJJEN ÄR...

Shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit.. sitter och kollar på gamla BB avsnitt och spolar förbi varje gång roza börjar prata.. Det är avsnittet då nicky åker ut. FYFAN! jävla psykbrud.. hennes röst skär och hon är så FUL.. också säger hon i VARENDA mening ( AZZ¨ÅÅÅ GREJJEN ÄR.. dessutom så spammar hon det och säger : azzå azzåå grejjen är. azzå grejjen är!!.. DIEEEEEE MTHRFCKR.. hm.. nu kanske jag låter som en NO lifer, men men det är jag ju också! Var nyss på statoil med michelle och oscar köpte cigg! nu vettefan vad jag ska göra..


dot dot dot . . .

Tjenare alla tuffa ladies and gentlemen.. Nyss kommit hem från fasters stuga, var och doppa fötterna men det var rikigt kyliiiigt får jag säga.. nu har jag kommit hem till pappsen och det väntas revbenspjäll, råstekt potatis och vitlöksbea, njja är ju inte på pusshumör i dag så det är helt OK..



words.


no life.

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: jupp
Fått ditt hjärta krossat: njaea
Träffat någon som förändrat ditt liv: nepp
Fått reda på att någon har pratat om dig: jupp
Kysst en kompis: aaa

BLANDAT:
Vill du ändra ditt namn: Nej
Vad gjorde du under din förra födelsedag: firade hemma sen fest hos gabbi
Vilken tid vaknade du idag: 13.04
Vad gjorde du igår runt midnatt: mööös!
Någonting som du längtar till: Ingetalls :)
Senaste gången du träffade din pappa: 3 sek sen.
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Vara stekrik?
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: japp!
Vad gör dig irriterad just nu: en person :).
Långt eller kort: ingen aning
Vad gillar du gällande dig själv: Att jag är kreativ.

DIN FÖRSTA:
Piercing: ögonbrynet.
Tatuering: play,pause blabla på nyckebenet
Bästa vän: alla :) .
Sport: skytte.
Husdjur: Katt
Vaccination du minns: den dära man får på skolan, vette fan va den heter.
Förälskelse: sånt gammalt skit tar man inte upp ;D

Alkohol du drack: Ett glas vin..

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: båda
Kramar eller pussar: Båda samtidigt
Kortare eller längre: Längre såklart
Romantisk eller spontan: båda samtidigt
Tatueringar eller piercingar: Tatueringar!!


18 juni 2011

Sommaren är på G.. vädret är på sne! rimmar rapparN^  JullaNNN är på G.. sitter och kollar på massa gamla avsnitt av olika program på tvn.. 112 poliser har jag avbetat.. parlamentet samma nu blir det lite BB avsnitt jag missat! I morgon kanske jag drar med pappsen till stugan.. fiskar och bada! ( om vädret tillåter såklart).. Veckan ser jag fram emot.. Midsommar hos sara och sedan åka iväg några dagar till stugan och bara vara jag.

Bild jag tog i förrgår från fönstret :)

17 juni 2011

Varit nere på stranden med michelle och solat lite, men blev så jävulst kallt av blåsten så vi drog oss hemmåt efter en timma! i dag ska vi grilla här hemma hos pappsen och sedan ska jag ut med marielle och några till..

Ankan på stranden!!!


Årets första dopp!

jag michelle och fillan cycklade till dyket igår och tog oss första doppet.. det var rikigt härligt väder, hyffsat varmt i vattnet och svalt i luften.. Rejäl träningsverk i dag!


words.

Standing up for what you believe in is one the most important skills you’ll need in life...
People in life will always try to knock you down! but as long as you get back up, You’re
showing them that you can stand for what you believ in!!


Godmorgon

suttit ute på balkongen, rätt skapligt väder och njutit av frukosten! ska man ta och bada idag kanske? pigg som fan i dag så måste röra på mig, pappsen kanske vill dra på en promenad.. hm..


Ä L S K L I N G

ligger och kollar på beck och myser med min bebiiis. Michelle var nyss här och vi gick upp på statoil och kirrade cigg och nu sitter jag här med VÄRLDENS mensverk. jag mår äckligt dåligt just nu, bläääääääää


Älskar pappas boxer

Sitter hemma hos pappa och kollar på parlamentet avsnitt.. grymt att ha alla avsnitt i boxern, även massa filmer och sånt! det är så att boxern har en massa program redan, tänkte kolla nån beckfilm sen.. Är ensamhemma i natt eftersom pappsen jobbar natt och även i morgon.. tänke vara här några dagar :)


åker på semester

att åka till pappa är rena semestern.. alltid god mat, vila och bara njuta! ska åka till honom i dag.. Så hoppas på fiske och bad! kanske drar ut med lite vänner och spelar kubb eller grillar! Ska vara hos pappa tills nästa vecka kanske? vi får se hur länge jag orkar.. midsommar blir inte som andra midsommrar, detta år ska jag inte spendera i stugan, (ingen av stugorna för den delen) utan hos sara i bergeforsen :) jävligt roligt lär vi ha.. efter midsommar drar jag iväg till stugan några dagar och bara är jag.. utan mobil, utan internet, utan nått! Nu ska jag packa och dra iordning mig innan pappsen hämtar mig!

NIGHT AFTER NIGHT MY HEARTBEAT SHOWS THE FEAR




GODMORGON

själv har jag sovit som en prinsessa! vaknade för 20 minuter sen, dags och kanske röra på sig i dag.. en springtur? jag tar dagarna som dom kommer nu!


"stålkvinnan" talar ut

har ni någonsin tappat all ork av engagera er, av att bry er om något, att ens försöka? man sitter och försöker läsa av andra människor som är helt omöjliga. Tiden går, det händer ingething. Varför ska en person försöka för två, då det är två personer som ska försöka för ETT. Jag gav upp iallfall, att försöka så mycket men aldrig få något tillbaka är helt.. finns inga ord! jag känner mig blind, allt jag ville ha vad var alla andra har, men jag har insätt att jag kommer inte få det, kanske inte nu, kanske sen.. aldrig säg aldrig. Varför ska jag försöka? Varför ska bara jag?. fast det kanske bara är jag som ville.. jag har nog insätt det nu och tänker inte lägga ner med tid på något som aldrig kommer bli mitt. Om det blir mitt en vacker dag kommer det till mig.. tills dess lägger jag allt på hyllan..

Jag måste erkänna, även om jag inte vill, så grät jag igår, JA!! jag grät, jag skrattade då tårarna börja rinna.. jag som inte kan gråta. JAG KAN JAG KAN JAG KAN, satt jag och sa för mig själv gråtandes! jag är inte en håring, jag har bara ett hårt skal insåg jag, jag är egentligen en mjukis på insidan.. 

Ta denna text hur ni vill, inte ens jag vet vad jag försöker säga..


mamma

Tack för alla sagor du har läst och alla barnvisor du har sjungit. Jag kommer fortfarande ihåg dem! Tack för att du tålmodigt gick omkring med mig i ösregnet eller drog mig på kälke. Tack för alla kottar och pinnar jag fick ta hem. Tack för att mina grodor fick bo inomhus. Tack för att du har lärt mig leva.



Godnatt

Ligger och dricker yougurt och kollar på film!



(:

Är du kär? ja.. eller jag vet inte..
vad står i ditt senaste sms? haha det hade jag gärna gått med på men då får ----- se till att hålla dom kraven
Vad kollade du på tv sist? total blackout
Vad sa du senast? har sääf ny bil?
Är du nöjd med dig själv? jarå, ibland
Vad är din största svaghet? är blind för människor som sviker, jag ber om ursäkt även om jag inte gjort fel
Vad har du för hårfärg? svart
Vem ringde dig senast? Danne
Hur mår du? Bra, trött och uttråkad bara
Vad har du gjort idag? legat i sängen
Vad har du för bakgrund på din mobil? nån konstig
Vem är din 4e kontakt i mobilen? jennifer
Vem fick du i ditt 4e sms och vad står det? natta - haha ja för fan! vi får börja hora i lilla timrå och sen när pengarna rullar in får vi uppgradera oss till navet och resten av alla tattiga ställerna i stan... ( ja vi har konstiga konversationer)


myyys

världens mysigaste väder.. Ligger i sängen hos mamma och kollar på scrubs och inväntar parlementet. Ikväll tänker jag bara ligga och mysa till nån film under täcket och pussa på mig själv! thats my life..



varför ska en kämpa för två?.. det är två som ska kämpa för ETT.

tänker ligga hemma hela dagen.. i min säng.. titta på tv och bara vara mig! lördags var jag i timrå med natta, åkte till en tjej och drack lite och sen somnade vi. igår så var jag bara hemma och mös, var med danne ett tag och somnade ganska sent.. såg en jävligt bra film - ond aning med sarah bullock, grymt bra film även om den klassades som "skräckfilm" var den inte läskig utan bara jävligt sorlig. Nu ska jag bädda ner mig i sängen som ett litet barn.. ni vet som föräldrarna gjorde då man var liten? så man låg i en liten kokong haha..


Min solBH!

Anonym om ..:  vart har du köpt tröjan på första bilden?:) - HM.. tidigt i våras köpte ja den :)



jag kanske är den ända som inte andvänder bekini då jag solar... jag andvänder en axelbandsfri BH.. bra mycket finare än bekiniränder! Köpt på lindex i höstas.. nu har jag legat och stekt hela förmiddagen och känner mig lite röd speciellt i ansiktet där fräknarna dansar fram! ikväll drar jag mot natta och ska dricka lite vin och mysa..


min kväll

haft en skit mysig kväll uppe på hellikopterplattan nära mig :) filt, melon,vin, solnedgång och musik.. om inte nämna trevligt sällskap :) plockade upp en gamal vän, jävligt härligt har jag haft.. men är grymt solbränd sen tidigare då ja och mammsen låg och stekte bacon på altanen.

nu hoppar jag i säng med ett leende och i morgon ska jag upp och sola.. vi får se vart dagen tar mig..


..


jag..

jag vill inte, men jag kan, men jag ska.. eller inte. en gång till, en chans till.. nej.. eller jo? ska jag eller inte. jag vill, jag tänker, jag ska.. nej jag ska inte, jag vill inte och jag tänker inte.. fast kanske? japp här sitter jag.. vet precis vad som måste göras men ändå sitter jag kvar här, i ett sista kapitlet som jag har förälskat mig i ..

jag har insätt att jag är nog världens elakaste människa, jag har inget liv heller så nu tänker jag gå ut och göra något åt saken kanske......... FAN att jag alltid förstör för mig själv.. eller har jag det?


åh min älskade telefon..

min telefon gick ju sönder häromdan så nu har man en lite bättre.. (SÄMRE) telefon.. du vet, med VGA kamera och sånt.. grymt!! ikväll har jag inte planerat något men det blir nog utgång skulle jag tro, sommarlovet har ju börjat nu!!.
Var på skolan och åt tårta och fick betygen, skit sur är jag just nu men men.. nu är det sommar och skolan är ett minne blott..

En julia utan smink är väll bästa av det bästa

Grym kväll

haft jävligt roligt ikväll måste jag säga.. Brors student var svin rolig för ja söp ner han! han hamnade på mitt vardagsrums golv spyendes.. men tur att han har sånn snäll syster och flickvän som tog hand om honom!!

har en massa bilder som kommer upp i morgon..

studenten

idag har min bror tagit studenten, åkte ner till hedbergska vid 20 i 3 och tog kort och grattade honom.. nu har vi kommit hem och ska snart börja grilla oh en massa folk kommer snart också.. det var så jävla varmt i stan så vi åkte hem.. orkade inte kolla på då dom åker på flaket..


Stodstädat

nu har jag gjort jävligt fint i min lägenhet.. storstädat och vädrat allt efter helgens partajjer! Nu blir det en dush och sedan umgås med den jag tycker om mest!.. sämst uppdatering jag vet, eller sämst och sämst... skriver inte så mycket och inge bilder får ni heller för min kamera är rätt död, måste ladda batterierna tills i morgon. drar på brännboll med skolan i morgon och grillning!



Theres something about you, that tears me inside out whenever you're around and theres something about you that makes me fly. You're a heart attack, just the kind I like and there's something about your kiss, haunting and strange that makes me feel so good.

Someday we'll know
If love can move a mountain...

Kärleksväder

det här är en sådan där dag som man blir extra kär.. Det är varmt och man mår riktigt bra! Var hos J i går och hade jävligt trevligt,roligt och mysigt :).. Idag har jag varit på stan och hokkat upp med natta o sara! Nu ligger jag i min härliga säng och tänker slå på nån grym rulle och sova! äntligen sommarlov, bara 3 dagar kvar..

love is like glue, there's no way to tear us a part.


Usha!

Denna dag är verkligen inte okej.. mitt huvud exploderar! Bara legat inne hela dagen, danne kom förbi en snabbis och jag ska väll klä på mig och dra ut på dumheter.

True words


..

Fyra frågor om förhållanden
är du singel? - yes

tror du på kärlek vid första ögonkastet? – nop
har du varit kär i någon? - självklart

 

telefon/mobil
Vem ringde dig senast? - Danne

Vem ringde du senast? -marielle
Vem sms:a till dig senast? - marielle
Vem sms:a du till senast?  gullis


Tio frågor om dig själv
fullständigt namn? - Tina julia denise karlzon

när fyller du år? - 19 november
några piercingar? - öräna
vad har du på dig just nu? morgonrock
vilken årstid är bäst? –sommar
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? vakna upp och ligga och dra på sig
vad tycker du mest om hos dig själv? – min personlighet
vad är du bra på? – en massa saker! ha roligt är jag bäst på
vem älskar du mest på denna jorden? – oj oj alla min vänner och hela min familj & släkt
sover du hellre själv än tillsammans med någon? sova med den man tycker om gillar jag

10 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? Natta tror jag

vem är den roligaste av dina vänner? MArielle, lollo, natta,lina & en maaaaaaaaassa
vem är snyggast av dina vänner? –oj oj , gud alla är fina på sina sätt!
vem är mest partyprisse? lollo
vem är den du helst har filmkväll med? – joacim
vem av dina vänner är mest "evil"? öhm, lina!
du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig om du tar med dig någon? – ingen
finns det någon vän du skulle dö för? - ja detr är kllart


kärlek

Har du kysst någon idag? - hm... aaa

Har du fått blommor av någon du tycker om någongång? -yes
Har du ett förhållande? – nop

När går gränsen vid otrohet? – skiter i

Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? - japp
Är du romantisk? - lite granna kanske :D
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - sorry inte min stil
Är du svårflörtad? - ganska så

Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - yuppp

Vad hette din första seriösa flickvän/pojkvän? – onödigt och dra upp gammalt skräp
Hur länge höll det? – skiter i
Har du lekt med någons känslor? - yääp
Hur länge var ditt kortaste? – öh,, ingen aning
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - beror ju på om man hittat sin rätte :)
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - nej
Är du en bra pojk/flickvän? – får väll hoppas på de
Hur många har du varit kär i i år? –ingen bara lite halft
Vem sov du senast bredvid? - måste varit... joacim
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - vetinte ;D
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? - yäpp

När fick du din första kyss? –5an
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans – 19 kanske?
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - är tyvärr inte flata
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - nej

Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - dumpat, thats me!
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? –personlighet ska stilen vara
är du oskuld? - ja men självklart
isåfall, hur många har du legat med? INGEN JU?

den/det senaste:
du åt? - frisco mål

du drack? - vatten! innan det vare öl
du kramade? - nån igår säkert
du tittade på tv med? peter kanske?
du satt vid datorn med?. mej sj
du sov med? - joacim
du skrattade med? massor igår
du brottades med? - eeeeheheheh ja du, vet inte

dåliga tider
har du..

gjort nåt olagligt? - yup.
blivit tagen av polis? - yup
hotat någon? - ja vem har inte
suttit i fängelse? -nej
fått någon att gråta? - ja, älskar att se in i en persons ögon och se en liten bit av dom dö
åkt ambulans? - ja


kan inte tänka idag.

ta mig tusen mil bort, hela jag är förstörd! Men skön är det, idag mår man som man förtjänar.. snart kommer marielle hit och umgås en stund, kanske ska ta och städa upp hela lägenheten efter gårdagens kalas.. helvete så mycket skit det är överallt. Tog nyss ett välförtjänt bad också.. uppdaterar då jag blivit människa!!

:)

All we had is gone now!


Gårdagen!

grymt kul i går hade vi iallfall, vid 8 kom gänget och vi förfestade, sjöng, dansa och körde drinkspel hemma hos mig.. vid 10 så drog vi till bussen, OCH såklart blev det vår busschaför låten.. Drog till skönsberg och drack, jag klippte timmys hår och hade jävligt roligt.. orkar inte berätta så mycket.. är helt slut, fick vänta på bussen först 40 minuter sen så öppnade inte busschafören då ja skulle kliva av för att byta buss så fick åka till navet och vänta ytterligare en halvtimma.. äntligen hemma och ska ta en dush och en powernap.. sen blir det och dra igång kvällen igen med grillning och förfest sedan blir det crusing!!!

JAG REKOMENDERAR JULIAS SALONG, fredagar och lördagar när jag blivit väl full så är den öppen




ikväll kör vi ALL IN!

nu håller vi på att fixa oss, lockade nyss håret och gullis gick nyss ner för att byta om.. marielle, frida och company kommer snart på förfest sedan drar vi vidare och grillar eller till skönsberg på fest! Nu är man taggad till tusen efter ett glas vin!!!

IKVÄLL SKA VI BLI FULL FÖR KÄRLEKENS SKULL

ps, blir inge bilder.. inge batteri i kamera, maby nån som tar kort.. kvällen blir lång!


åååååh min säng!

äntligen hemma, SKÖNT!! Drog ner på skolan vid 10 och checkade idrottsbetyget.. GODKÄND! åh så skönt, sedan stack ja och mötta upp louise och drog på birsta.. Köpte mig en hårfärg och ett baslinne, så drog vi sedan hem och färgade håret och fixade oss! ja och gullis drog ner på stan och skulle egentligen dra på fest men vi blev så trötta och opeppade så vi åkte till skönsberg där ahmed plockade upp oss och körde hem oss så nu ligger lilla jullis i sin säng och tänkte sova väldigt skönt!..

ps, Saknar dig hjärtat otroligt mycket :) du vet vem du är..


Min bebis

sitter i vardagsrummet och har kopplat in högtalarna och lyssnar på musik!! min lillgose ligger och sover i mitt knä.. Tänkte käka och så får man se var kvällen för en.. ledig tills på tisdag! SKÖNT





Ny frissa!