foto A

sitter på fotolektionen nu, slutar om typ en kvart 20 min.. sedan drar jag o nattis hem till mig en snabbis, till bobbo sen tompa o sen blire väll nåååååå! hörs i mrrn

var ute på stan o tog en massa kort i dag på stan :)





dag två – en person jag vill träffa just nu. ( för i går)

GULLIS! aaaaaaaaah saknar henne jättemycket.. hon har ju flyttat till göteborg, vi var grannar förut. Hon bodde en trapp nedanför mig så vi sprang alltid fram och tillbaka till varandra och umgicks varje kväll! är rätt ensamt nu då man inte har nån och springa in till och berätta allt för varje dag som hänt ! :/


Baby we're stuck with each other

i morgon ska jag på stan och köpa en jacka jag la undan i går :) ! as snyggggggg.. Nu ligger jag i sängen o kanske tänkte slå på en film. Rekomenderar hur många lingon finns det i världen?. såg den med pappa på bio och kikade på den nu också! helt underbar film.

När man har tråkigt...!?


Utflykt

Var med min bror, louise, natta och min pappa ute i skogen och leta svamp i dag! rätt mysigt



vad vill du veta om mig? fråga bara jag berättar vad som helst




update från klassrummet

Sitter med nadja och natta och pluggar(babblar). nä nu jävlar ska vi plugga! puss o kram


Solstråle

Godmorgon min solstrålar, i dag är en underbar dag känner jag på mig! Vaknade för en halvtimma sedan och gick upp ur sängen på piggaste humör. Nu blir det klädpåsättning, upp med håret i en tova,kepsen på och så skjutsar mammsen ner mig till skolan!

jag vet inte, jag kanske blundade för hårt

jag är oövervinnerlig, jag är stark. JAG LEVER. Känslan av att leva är nog den bästa känslan som finns. Att efter så länge inse - JAG LEVER?! Vad fan har jag  tidigare tänkt med. Alla säger att livet är så kort, men livet är det längsta du någonsin kommer att vara med om.. Lev ut så länge du kan, alla motgångar har medgångar.

Jag önska att alla människor i hela vida världen, ja faktiskt alla människor även dom jag gillar en bit mindre skulle ha den känslan och det tankesättet på livet jag har. Jag förstår inte längre hur man kan ödsla sin dyrbara tid på att trycka ner sig själv, låta andra trycka ner. Känslan av att må helt underbart och bara känna hur man strålar energi och hur mycket energi man kan ge åt en annan människa är obeskrivlig.

Livet är för dyrbart för låtas tryckas ner, livet är för dyrbart att inte vilja förstå att man kanske klarar sig bättre utan " De personerna, eller den livstilen". Jag önska jag kunde beskriva hur lyckligt lottad jag är, att jag har det så bra jag har, att jag har så fantastiska människor omkring mig & personer som bryr sig om en. Jag önska jag kunde beskriva hur lycklig jag är över att bara leva.. Men det finns inga ord, det finns ingen bild, det finns inget som kan beskriva denna känsla jag har inombords. Om jag fick välja mellan känslan jag har i kroppen nu och vinna flera miljoner skulle jag 110% ärligt välja lycka före pengar.

Vill tacka min mamma och min pappa SPECIELLT för alla dessa fantastiska egenskapen och lärdomar ni lärt mig, ni hjälpte mig upp när jag hängde längst ner på stegen. Ni puttade upp mig för de trappstegen jag trodde var omöjliga, men jag inser att jag kom ända längst upp tack vare er. Och ett stort tack till mina vänner och resten av min familj. Jag älskar er mer än vad ni någonsin kommer förstå

Tycker alla kan ta och lyssna på denna låt.



var er själva, det är det vackraste man kan vara.
Tänk mina hjärtan, ni lever bara en gång och livet är det underbaraste ni kommer att vara med om. livet är allt i ett, livet är magiskt.





5 snabba fakta om mig, 6 gånger om

5 saker jag inte vill vara utan:

  • dator
  • telefon
  • Kamera
  • KLÄDER
  • Musik

5 filmer jag tycker är bra:

  • not another gay movie
  • paul blart mall cop
  • Forest gump
  • Lord of the Rings – triologin
  • despicable me

5 maträtter jag älskar:

  • stuvade makaroner & bacon
  • lasagne
  • isterband och stuvad potatis
  • spagetti bolognese
  • Kycklinggryta o ris

5 länder som jag vill besöka :

  • usa
  • hawaii
  • nederländerna
  • grekland
  • italien

5 saker jag vill göra:

  • skaffa ett jobb!!
  • fixa klart körkortet
  • plugga gärnet
  • hoppa fallskärm
  • äta!

5 saker jag ogillar:

  • Personer som aldrig kan läga stridsyxan bakom sig
  • dubbelmoral
  • Personer som alltid tror dom har rätt i precis allt och aldrig håller käften
  • personer som stjäl
  • Att försova mig

day after day-

dag ett – en bild på mig +  fakta om mig.
dag två – en person jag vill träffa just nu.
dag tre – innehållet i min väska.
dag fyra – mina mål/drömmar/önskningar.
dag fem - en låt som får mig gråta
dag sex – typ av killar jag faller för.
dag sju – vad jag skulle göra om jag fick en miljon.
dag åtta – en dålig vana jag önskar att jag inte hade.
dag nio – bild på mig & min bästa vän.
dag tio – en bild på mig idag & vad jag hade på mig.
dag elva – någonting jag oroar mig för.
dag tolv – en bild på ett ställe jag vart på.
dag tretton – en bild på mig själv för ett år sen.
dag fjorton – någonting jag ångrar.
dag femton – min favorit årstid och varför.
dag sexton – en person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
dag sjutton – vad jag åt idag.
dag arton – en bild på det jag köpte senast.
dag nitton – min favorit film.
dag tjugo – en bild på mig med en annan hårfärg än den jag har nu.
dag tjugoett – min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
dag tjugotvå - någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
dag sjugotre – mitt favoritprogram och varför.
dag tjugofyra – min favorithögtid.

- Julia karlzon, 17 år från sundsvall.. Världens gladaste tjej! Bor i en egen lägenhet i granloholm (2 rok) vilken jag just nu sagt upp, letar en mindre lägenhet i stan. Har ett stressigt liv vilket bloggen får ta skit för, har fullt upp med skolan och vänner. Går hotell & restaurang inriktningen på john bauer. Lever för musik, min familj och vänner. Skriver bara om mitt vardagliga liv och lite musiktips då och då, Detta är en ny julia ni ser inte den gamla, bittra, sura och elaka tjejen. Just nu sprutar jag energi och kärlek, älskar människor och är väldigt förståerlig även om det ibland kan leda mig negativt, men som jag nu är så skiter jag i allt och ser bara framåt! man måste göra misstag för att göra framsteg -

*

“ I WANT TO BE REMEMBERED AS THE GIRL WHO ALWAYS SMILES EVEN WHEN HER HEART IS BROKEN, AND THE ONE THAT COULD ALWAYS BRIGHTEN UP YOUR DAY EVEN IF SHE COULDN’T BRIGHTEN HER OWN”





29 augusti 12.

flyin flyin flyin flyin through the sky in my spaceship i. AM AN ALIEN TONIGHT

Hemkommen från skolan, sovit hos lollo hela helgen..i lördags så städade vi hela hennes rum och rensade ut all jävla skit hon hade!.. söndags var vi på birsta och sen hos feikon med tompa o dalan! Nu är jag iallfall hemma och ska lägga mig i ett bad och invänta bästa marielle!
i morgon ska vi på utflykt, jag lollo natta och min pappa! deni

Dressed By ME

En orange tröja ja fick av mammsen
Skorna - scorette
Jackan - HM
Väskan - turkiet
Jeansen - Vila

the replay button have now official been raped


Glömde jag nämna?

Tog hål i naveln då jag var i turkiet!!

Godmorgon älsklingar

Ligger i min underbara säng, mår helt underbart! i dag har jag min glad-dag. Då jag bara öppnar ögonen på morgonen och har världens varmaste känsla i hela kroppen, hjärtat mår helt underbart och det är världens bästa feeling. En sådan dag man bara hoppar in på duschen, äter frukost och sedan ställer sig ute på ett berg och skriker allt man kan, livet är underbart.

Jag ska nu hoppa in i duschen och åka ut till världens bästa vän! Fick även en kommentar om jag kunde lägga upp en bild på mig utan smink och självklart! En helt vanlig gullan, ny vaken, utan smink, odushad!!! här har ni al a naturalla..





Dagen

Varit i sidsjön och gjort studentävlingar!! gick inte så bra för oss då men man ska vara nöjd ändå.

lyckliga gatan


lite bilder sen turkiet


lägenheten!!!

i helgen ska jag flytta ut ur min lägenhet! flyttar för tillfället in hos mamma, Fick reda på en ledig lägenhet på östermalm i dag så jag hoppas hopppppppas jag får den. Lollo ligger och sover bredvid mig men vi ska snart dra ut till henne och se vad kvällen har och bjuda på, i morgon ska vi klä ut oss och ha studentävlingar på skolan så jullan har laddat upp!!!!!


festa hela natten

eeeeeeeeeeey!! nu sitter jag natta och lollo i mitt kök, fanny har redan däckat.. väntar på feikon, tompa och dalan!! Så kör vi på hårt.. kom hem igår . landade 8 och var hemma i 40 minuter sedan plockade natta och två killar upp mig och vi drog till övik och sov där!!! nu kör vi på här igen! PUSSS

Drar till turkiet!

ööööööööööh sticker om några timmar, 10 kommer taxin o då drar vi till turkiet! hörs om en vecka

whities with attitude

igår var vi på fest ute i en stuga o firade en tjej som fyllde 19, kom väll hem vid halv 6 på morgonen rätt slitna o sov till klockan 12.. drog upp o duscha o drog till mig. åt middag med min familj o ner på staden! mötte upp linn och lina, tur som fan är vi alla så snygga så vi fick åka gratis alla gånger haha! åkte typ hur mycket som hellst.. nu är vi hemma hos mig o ska sova!

Godmorgon


kommentar

anonym - fan julia. va smal du blivit!!!! hur fan har du bärt dig åt?

ja man får tacka! men smal har jag inte blivit :) bara lite mindre fluffig.. har faktiskt inte gjort något speciellt utan det är stressen som fått mig o gå ner i vikt.. har lixom ingen tid längre att sätta mig ner o äta en riktig måltid nästan, blir oftast en billyspizza när jag hinner annars lever jag på cigg,kaffe o mackor! SÅ DET ÄR INTE HÄLSOSAMT!!!!!!!! men när ja börjar skolan ska jag försöka då tid med och börja träna igen..


min lilla fluffmage <3

Dressed By ME

osminkat as i dag, men vem bryr sig? inte jag iallfall.

Tröja- storebrors
Jeans - vila

Hur man än lägger ihop det får man bara en miljon idioter






världens bästa liv!

(Låg o fundera på det där igår! Jag har blivit en HELT annorlunda människa på sättet jag tänker.. förut var det ångest, man tänkte bara på - vad händer i morgon?. Idag lever jag dagarna som om varje dag skulle vara min sista.. njuter, har ingen tidsuppfattning.. jag bara bryr mig inte! FAN säger jag bara jag har tammefan världens bästa liv.. Mår helt underbart och har precis allt jag kan tänka mig, världens bästa vänner, egen lägenhet, kärlek, världens bästa familj.. )

Nu har man kommit hem från sjukhuset iallfall! blev väll där en 3 timmar skulle jag tro? men ja o fanny roade oss på nått sätt iallfall.. ikväll ska jag ta det lungt eftersom jag inte varit hemma sedan i lördags, då jag var hemma i några timmar.. inte sovit hemma på en vecka nu så blir att myspysa och packa till turkiet, åker 10 i 12 på natten till måndag. Ska nog till lägenheten och börja packa ur den, har sagt upp den och bor hos mamma medans jag hittar drömlägenheten!


PUSSS PUSS


BACK!

Har ni saknat mig?? ja jag har också saknat mig själv.. Inte haft tillgång till en dator, eller jo det har jag för nu ljög jag. men jag har inte haft den tiden, utan cirkus 2 minuter på mig.. Men nu har ja snott fannys telefon o kirra internet! Varit med natta,fanny, feikon o tompa sen i söndags.. men nu är vi hemma hos natta och i morgon halv 10 ska vi på sjukan SEN ska jag hem! och tvätta, börja packa lite..
Nu ska vi spela monopol! hihi 

Dressed By ME


Dirty dirty ....

Dirty dirty dirty dirty dirty dirty sucka. You think I can't get hurt like you, you motherfucker

Nu är jag hemma, Gjort en massa denna vecka.. i förrgår vad ja med fanny,natta, feikon, tompa o dalan! igår så var vi o åt pizza sedan kom danne och CO. o hämtade oss så drog vi till timråland en stund.. sedan drog ja o natta hem och kollade på film med hennes mormor o morfar! ikväll ska jag fira danne!!

lägger snart ner bloggen :)




just get back up

Godmorgon mina vänner! Sjuk som en jävla.. ja ja vet inte vad! Var så himla trött hela dagen igår så när marielle kom så grillade vi o efter så la ja mig o sov.. klockan 10 väckte hon mig o sa att vi fått besök, så gick upp o sa hej men la mig tammefan lika snabbt igen! kanske var stressen som gjorde mig sjuk? Hela halsen är fucke'd up. så nu har ja klivit upp o diskat! kanske bli sängliggande hela dagen men ikväll måste jag upp för då ska ja ut till natta! fan vad jag längtar till turkiet så man kan komma bort ett tag

gammal bild, 2008?

Helt död,

Varit ute i timrå sedan i söndags och knappt sovit en blund sedan dess! jävligt trevlig har vi haft men nu är ja äntligen hemma.. tänkte bara bada och vänta på att marielle kommer hit när hon slutat jobbet så ska vi ha en liten tjej myskväll.. kan verkligen behövas efter dessa dagar. men snart åker man bort en hel vecka för att bara koppla av.. inge stress. bara sol, bad,mys o goda drinkar!


TURKIET

drar iväg till turkiet - alanya den 14onde, knappt två veckor kvar så jävla skönt! har knappt tid o blogga så blir väll o ta bort bloggen o köra på som vanligt bara! eller ska jag ha kvar den o lika världelös uppdatering som vanligt?,

längtaaaaaaar.

DRAR IVÄG ETT TAG!

Varit o fixat ett fin fint pass ( som jag ser ut som en gangster på)... nu är det bara o beställa resa så snabbt som möjligt o flyga iväg till nå varmt land, troligtvis blir det thailand! Sticker innan skolan börjar iallfall så ja blir brun (HOST, RÖD) tills skolan börjar.. nu måste ja in i duschen o på med nya kläder så sticker ja ut till sörberge igen, var där i går hos dalan med han, natta, fanny, tompa & feikon! så nu drar ja i väg på nya äventyr, TJU