-

BLÄ, klev upp 4 i morse för 6 skulle jag vara på jobbet! men tammefan sedär jag lyckades!!!!!! Slutade vid 12 och då drog jag hem och tog en tupplur,sovit fram tills nu då brorsan kom hit och hälsade på!

BECAUSE OF YOU

I learned to play on the safe side so I don't get hurt
My Brother he taught me how to fly, my dad he taught me how to cry.
they made me strong.

the bad part of me is not your fault, just the good side of me, is your fault.



NOSTALGI


-

du kallade mig idiot men nu är jag på fötter igen, starkare än jag någonsin trodde jag kunde bli. det här är för alla kvinnor som mig, STÄLL ER UPP OM NI VERKLIGEN VILL HA DET. om du har en R måste du ha ett E, lite S.P.E.K.T !!!!!!!!!


WE ARE YOUNG ENOUGH TO SAY.....

THAT THIS IS GOING TO BE A GOOD LIFE

har typ inget och blogga om egentligen, har världens bästa liv och jag orkar inte sitta och upprepa det tusen gånger för det vet ni nog redan vid det här laget. Har ingen sorg. (inget krossat hjärta, inget och vara deprimerad över )- När man är det så känns det så mycket lättare och skriva av sig. Ni får ursäkta mina extremt tråkiga blogginlägg men detta är en glädjeblogg ingen emoblogg! Har inga tankar jag kan/tänker sprida ut till alla i sverige precis, Saker ni inte har något med och göra eller är helt orellevant. känns väldigt trist och inte ha något och skriva om, ska försöka bättra mig.. Men känns väldigt tråkigt och bara sitta och skriva -dag ut och dag in, idag har jag gjort de och de och de... min blogg är inte personlig längre den handlar mer om utsidan av mig. Ni känner inte nya julias insida i denna blogg! Men ska försöka ändra på det, nu tillbaka till min ritual - hårborsten på, en grym låt som gör mig glad och rösten på högsta volym!



KYSS

ska jag gå ut ikväll.. eller?





GÅRDAGEN

Förfärre hos karin och spelade hora, sedan tog jag taxin ner till stan och mötte upp kevin på memento hängde runt och sedan blev de max :o) orkar inte skriva så mycket för jag är så jävulst slö idag, vet inte riktigt vad det är med mig!! eller jo.. det kallas nog bakfylla skulle jag tro.


en sak jag hatar. då ex plötsligt hör av sig igen för dom har problem,
like i care...............



IKVÄLL!

ismen & mange makers



EN RIKIGT GRYM KVÄLL!

hade så jävla underbart i går! mötte upp johanna i haga där elin plockade upp oss, drog till karin och förfestade i henens pampiga lägenhet! tog taxi ner till stads och självaste KAPTEN! kommer aldrig i hela mitt liv tvätta min hand igen, där stod vi längst fram och sjöng med till sveriges bästa reggae artist. världens underbaraste känsla.
stod och snackade med några band-medlemar och drog sedan vidare till jacks och drack öl, vidare till daltons och sedan så var kvällen slut! grym kväll och tacka mina söta tjejer för!

fredagskvällen ska nu börja, spritfet ska jag bli och de invigs med vin hos karin & sedan ner mot pipeline sen memento för och se mangemakers! känner på mig att denna kväll kommer bli minst lika grym


KAPTEN RÖD!

ikväll jävlar gäller de! andra gången jag ser min pärla.. klarfixad, förutom.. VA I HELVETE SKA JAG HA PÅ MIG?

äntligen fått rekryteringspapperna







VAD SKULLE JAG VARA UTAN ER?


IKVÄLL

Grym kvällen kommer bli, dra först på förfest hos karin med elin och johanna, sen blir de kapten och efter -krogen! GRYMT AWESOME!


GERTRUD


.

Tio saker du vill göra innan du dör
Nio saker om dig själv
Åtta sätt att vinna ditt hjärta
Sju saker du ofta tänker på
Sex vänner som är speciella
Fem saker du skulle vilja göra
Fyra avtändande saker
Tre tändande saker
Två favoritlåtar
En bekännelse




DAGS ATT BOKA KONSULTATIONS TID

kan ni gissa vad jag ska göra på reformedica ;)?


SHOPPING & JOBB!

USH.. Jävligt lång och stressig dag, var iväg och jobbade men tiden gick snabbt! åkte in till birsta för att virra bort lite pengar på nödvändiga saker! eller nödvändiga? nja jag köper nog bara för jag mår så bra av kläder,smink,väskor och skor! det är min kärlek,passion.

fick med mig en heldel annat också som jag inte tog kort på.

cocos bodybutter, parfym, present till micke & jennifer och lite mer smågrejjer



tio rubriker, tio dagar.

Tio saker du vill göra innan du dör
Nio saker om dig själv
Åtta sätt att vinna ditt hjärta
Sju saker du ofta tänker på
Sex vänner som är speciella
Fem saker du skulle vilja göra
Fyra avtändande saker
Tre tändande saker
Två favoritlåtar
En bekännelse


En bekännelse

jag har världens bästa liv!



resan!

grym resa! tack för helgen


18 ÅR!

Nu är jag 18, känner mig gammal.. Men haft en riktigt trevlig kväll, kära familj, kära vänner! ett rikigt myskalas har det varit! Nu är kvällen slut och laddar inför en båtresa i morgon! JUST JA, var precis på statoil klockan 12 prick så skulle jag köpa cigg och snubben i kassan - legg? jag visade det och han tittade på datumet och sa OJ FAN! och skakade han och sa grattis, fett gulligt! så nu tog jag cigg oskulden iallfall! men nu ska jag lägga mig ner och sova.


en gång i tiden var jag också liten.


bästa födelsedagen ever!

i morgon fyller jag år! om 10 minuter anländer mina släktingar, vid 7 kommer mina närsta vänner och firar mig! i morgon åker vi iväg, silja galaxy! HÄR KOMMER VI!!!


stackars dessa bittra människor..

blobbloblboblob om mitt skolfoto.:
coolt att steela en text?



orkar inte ens försvara mig, googla det, gör vad du vill! pinsamt.

här bor jag, en liten del iallfall

tog lite bilder bara för att testa kameran



mitt skolfoto.

ser ut som en riktigt blockmongo! Nu ska jag ta och hoppa i badet, försöka krya på mig för all städning och sådant som behövs för i morgon!


"det är mycket och vara rädd för i denna värld men det är tankarna i våra huvuden som skrämmer oss mest. Om man kommer ångra någonting man gjort? eller om man verkligen är olycklig? om chansen för kärlek har passerat för längesedan? men hur konkurrerar vi de läskiga tankarna? - vi börjar påminna oss själv att det som inte dödar oss gör oss starkare"

julia karlzon






















Trevlig kväll mina vänner



CANON EOS 1100 D

jag är död lite inombords! jag fick precis en lite tidig födelsedagspresent av min mammas kompis, en canon eos 1100 D!!!!! fan va glad jag är och jag älskar alla på denna jord :D:D:D nu har vi precis för-firat mig med tårta, helt otroligt och fylla 18 alltså.. det står 4 tårtor i kylen, för i morgon kommer mina släktingar och efter det kommer cirkus 13 av mina närmsta vänner på kvällen och firar mig! helt underbart.. och på lördag då min födelsedag är, så åker jag,dalan,natta,fanny och tompa på kryssning, silja galaxy som min mamma betalat för oss! helt fucking jävla amazing!


jag älskar att fylla år!


"Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead"

i går åkte jag och mammsen till sjukan och skulle kolla upp mitt lilla huvud! nä tammefan ingen hjärntumör här inte! utan musklerna & nerverna ville inte följa med som jag ville. Haft en jävlig huvudverk senaste veckorna, yrsel, illamående, VÄLDIGT väldigt dåligt närminne och värst av allt så är min syn helt knasig.. Tittar jag åt höger och sedan flyttar huvudet snabbt så blir det som jag blundade i mitten, min hjärna hänger inte med! men nu så ska det lagas så jag kan sluta på så här knasigt! Allafalll, åkte till feikon igår och mös på som ba vi kan, käkade godis och sen var det nattetid! Blev en kortvarig praktik i dag, det var/är mitt huvud som spökar i dag! måste börja varva ner, ta det lugnt! så nu har jag varit med mammsen och fikat för i morgon blir det tårtkalas hos mej!


va bra vänner man kan vara!!!

Min lille kisse gertrud och mammsens hund kira gillar varandra nu för tiden! Nu hoppar jag in i duschen och åker ut till en polare :)



kära minnen 2011

Hemmafesterna i min lägenhet





Festerna hos danne







Grillkvällarna




sollefteå
och italobrothers



Midsommar festen hos sara



GNARP CRUSING





Turkiet




Lina 20





MALMÖ


festerna hos dalan




Gatufesten



Markus 20 år







jag måste erkänna att jag har hur många fina minnen som helst från detta år och det har jag mina underbara vänner och tacka för! jag älskar er allihopa över allt annat.

hemma

I fredags drog vi till repan och drack lite, inez och lina hämtade mig och nattis, drog ut till juniskär till danne och markus! bastade o mös på som fan! I går så övningskörde jag med brorsan och pappa, hem och packade om och sedan kom markus och danne och hämtade mig, vi svullade och mös bara! i dag har vi hållt på lite i dannes hus ute i juniskär och fixat lite granna.

nu är jag hemma i allafall och har städat, inväntar ett bad och ska bara må ikväll!!

mitt liv är väldigt rörigt, mycket fläng och på något sätt känner jag mig rätt ensam. Trots att jag är mer stabil än någonsi

mysig morgon


shopping!

känner stort behov av hårfärg, jobbskor och lite små grejjer så jag sticker ut på birsta med pappsen och lillebror! ikväll blir det troligtvis poker eller liknande med tjejerna, får se var kvällen tar oss! jobbat hela veckan så jag har inte tid eller lust och blogga.. min kamera fick jag tillbaka från lagningen men den funkade fortfarande inte! rätt så irriterande..
just nu ligger jag hemma med världens mag-ont! myser med kissen lite. ja vad ska man säga...

i går var vi i replokalen ett tag sen spelade vi poker osv.. as usually! Men nu drar jag mig från sängen upp för att göra något av mitt liv! om 8 dagar sticker vi iväg. Har allt planerat i minsta detalj fram till nyår nu.. stockholm-finland-göteborg-norge-amsterdam kommer bli ett grymt slut på året

hemma!!

sitter i min mysiga säng och funderar starkt på att plocka ihop lite i mitt rum!! i fredags drog jag och natta och firade en vän i kosta! sedan fick vi skjuts ner till max och käkade, sedan vidare ut till feikon och sov där! kvällen var grym förutom natta som skulle kexa hela tiden (spy, mohaha u going to kill me biatcccch) .. Lördagen spenderade jag med tomp och feikon. Vi kikade på film och mös på som bara vi kan!!

i morgon känns som en lång dag! Blir kliva upp hyffsat tidigt för ett möte, måste in på skolan och skälla lite granna då dom inte har någon jäkla aning om vad dom håller på med! Så GÅ INTE PÅ JOHN BAUER I SUNDSVALL.. Dom prioriterar att höjja sitt rykte istället för att hjälp eleverna.. Efter det blir det UM och sedan drar jag och feikon för och handla! för det blir tacokväll och plugga teori!

Här får ni en hyffsat gammal gullig bild!

FEST!

nu drar jag iväg på fest i korsta och firar en kompis som fyllde år igår! ha en trevlig kväll allihopa


världens bästa liv

vissa stunder har man så allt känns helt perfekt och i dag är en sån dag! jag vet inte vad, kan inte sätta finger på det.. men just i denna stund, i denna minut så känner jag mig riktigt lycklig! visserligen är jag nog en av sveriges gladaste människor! behöver inte det dära poker facet ofta.. Säga att allt är bra men det är inte det, leva i en lögn och bara visa dom bra sidorna!

vet inte vad jag ska göra för att bli av med den överskottsenergi jag har, kanske ta upp min hårborste som jag alltid gör och dra på simlpy the best med tina turner, en klassiker! men i detta läget kommer jag inte gå och sjunga your simply the best, utan I AM simply the best!

en av mina happy moments

just ja.

la jag ut bilderna från turkiet? här är lite iallfall


tillbaka till verkligheten.

efter legat vid datorn en hel dag och nötat dh så känner man sig inte pigg, inte fräsh för den delen heller! är nog ingen riktig datanörd jag eller.. behöver verkligheten och känna att jag lever mig istället för att vara fast i en fantasivärd. DÄRFÖR så klär jag på mig och drar ut till timrå och umgås med mina pärlor!!!

JUST JA! i morgon så är det 16 dagar kvar tills jag fyller år, 18 tunga år och insåg att jag har världens bästa mamma! hon betalar för mig och 3 vänner och åka kryssning på min födelsedag med mat,buss och hela kittet! inte många föräldrar som skulle lägga ut så mycket pengar på en partykryssning och dessutom betala för vännerna?

underbara mamma








liten tanke.

det är mycket och vara rädd för i denna värld,men det är tankarna i våra huvuden som skrämmer oss mest. om man kommer ångra någonting man gjort? eller om man verkligen är olycklig? om chansen för kärlek har passerat för längesedan? men hur konkurrerar vi de läskiga tankarna, vi börjar påminna oss själva att det som inte dödar oss gör oss starkare.



fan

vilken tråkig blogg jag har känner jag! orkar inte och har inte tid och uppdatera, varit två dagars i helgen, maskerad och var utklädd till katt!! ni kan se bilder på http://sivisamari.blogg.se/