Dressed By ME

Sticker iväg! tjoaaw


<3


:)

drar snart utomlans, tar sista minuten me mammsen! ska ner o fixa pass i morgon! nu är ja nydushad och drar ut!!


går


hua

rätt trasig i dag.. nu kurrar jag bara ner mig i sängen o slår på en film!

Firat dannes födelsedag

var ute i juniskär i går hos dannes föräldrar och firade honom! skit mysigt och god mat, sedan åkte vi hem till danne o kollade på jackass.. morse så städade ja och timmy då danne jobbade.. innan han kom hem hittade vi på massa bus som tejp på kranen, salt på tandborsten och massa mer! nu är ja hemma, nydushad.. fu, fick inte lägenheten på östralång gatan.. en stod på tur före.. FU, finns en ledig på södrajärnvägsgatan som vi nu håller tummarna för!!!!

ikväll ska jag dra ut på kalas! förfest hos danne sedan till marcus och fira honom :)!

Vila i frid

vila i frid älskling, tack för dessa 18 år.. tack för du alltid fanns vid min sida när jag hade det som absolut värst, du var min allra bästa vän! jag älskar dig mer än allt på denna jord.. ♥

HJÄLP?

ligger o frodas i sängen nu, blir läggdags tidigt i dag tänkte jag, i morgon har jag mycket o göra, karln min fyller år så måste in på stan och köpa något killit.. Sedan blir det middag hos hans föräldrar ute i juniskär!


VAD KAN MAN KÖPA ÅT EN KILLE I FÖDELSEDAGSPRESENT?




norge!

Nu tänker du: Vad är detta för en jävla dåre som ska hylla en annan jävla dåre? Gott så. Det är ett tydligt tecken på indoktrinering.


Är dessa ungdomar som dött oskyldiga till Norges utveckling? Med Norges utveckling så syftar jag till den öppna tunga droghandeln som sker i Oslo, överfallsvåldtäkterna som inträffar över hela Norge och som alla följer samma mönster: etnisk norska som offer, arab eller afrikan som gärningsman. Den sjukt stora socialbidragsmekanismen som invandrare utnyttjar. Att norska 6-åringar i Oslo numera är i minioritet.

Svaret är nej.

För dessa socialister, som nu den "svenske" Ali Esbati från väsnterpartiet kommunisterna föreläst för, är det viktigt men mångkultur, tolerans (vad fan betyder tolerans? att få ett frikort för att vara ett svin?). Att ta tillvara på norrmännens intressen är inte intressant. Den som följt nyhetsrapporteringen kan säkert se att det var mycket blattar och negrer där.

Anders Behring Breivik är han en dåre?
Många människor lever som små mähän. De kommer hem från ett jobb de hatar, runkar, ser på TV, ber till gudarna att ett engelskt fotbollslag ska vinna varje helg. Detta anses som normalt. Jag tycker det är ett sjukt liv. Anders Behring Breivik har givit prov på heroism precis som den buddhistiske munken Thich Quang Duc (http://en.wikipedia.org/wiki/Th%C3%A...%90%E1%BB%A9c). Stoltenberg tycker det är helt okej att negrer och araber våldtar norskor, säljer knark och förgiftar ett folk. Anders Behring Breivik tyckte annorlunda. Han kunde, likt många andra, sitta hemma och se på nyheterna och knyta näven och säga "Ja, vänta bara tills jag får gå och rösta nästa gång för då ska ni få se på fan!". Eller så kunde Anders Behring Breivik göra en heroisk gärning för att visa att han bryr sig om sitt folk.

Socialisterna på Utöy bryr sig inte om de norskor som blir våldtagna eller du familjer som nu blivit splittrade för att det finns ett hav utav knark i Norge på grund av invandringen. De bryr sig om att Mohammed, Khaled, Barzan och allvärldens avskräde ska få komma till Norge för det finns nämligen några "universella" lagar som heter mänskligarättigheter och modeord som "demokrati", "jämställdhet", "frirörlighet", "Schengen", "EU". Alla dessa ord är direkt skadliga för oss skandinaver. Att det kommer jit hjorder av afghaner, somalier och kurder med en världåskådning, kultur och religion så väsenskilt från vår värld är inte nyttigt. Det är inte berikning. Det är ett skandinaviskt folkmord.


Många av er som läser detta kommer fortfarande att både Anders och jag är en dåre men återgå till ditt liv och låtsas som att du gör något betydande genom att rösta vart fjärde år, heja på Chelsea... Nej det är inget liv. Det är en falsk föreställning. Bara för att man kan andas, skita, äta och knulla så innebär inte det att man lever. Att offra sig för sin familj, för sin flickvän, för sin fru, för sin bror, för sin familj, för sitt folk - det är att leva och således har Anders Behring Breivik levt mer än någon av oss!

Anders Behring Breivik jag tänder ett ljus för dig och din heroiska insats! (PS den som inte vet vad innebörden av ordet 'heroism' är bör googla innan ni kommenterar)

Varför är vi svenskar mindre värda än invandrare? Varför prioriteras deras hedersmord som ett nationellt problem? Varför prioriteras invandrare till arbeten? Varför satsat extra pengar på invandrarelever? Varför har rasism kommit att betyda anti-vit? Varför ska vi låta andra kulturer frodas men bespotta vår egen? Varför blir europeiska män mer likt kvinnor medans afrikanska män får behålla sin manlighet?

källa
https://www.flashback.org/

: för i helvete, det är ingen åsikt det är ren jävla fakta, ni människor är så jävulst blögda och vågar inte ha en egen åsikt utan är så fega och tror att om dom yttrar sig kommer dom bli sedda som en rasist eller nazist.

ljuvligt

bara varit jag hela kvällen, helt ensamt, helt underbart! nu ska jag slå på en film och gosa ner mig i sängen! Mår alldeles, alldeles underbart. Älskar dessa kvällar man bara tar hand om sig själv! minst en gång i veckan behöver man lite egentid.

lillkusinen



aaaaaaaaaahhhhhhh

lina kom hit igår och mös med mig, 10 i 12 väckte hon mig och sa : ska inte du åka om 10 minuter? det har ringt på dörren flera gånger... telefonen hade dött och jag upp ur sängen o på med kläderna, 5 minuter senare kom danne och plockade upp mig o vi drog och drack kaffe på hans jobb! Sedan hem igen, nadja och junior kom förbi o fikade.. sedan åkte jag till nadja som bjöd på middag, sen tillbaka hit med nadja och junior och lekte i lekparken ett tag.. nu är jag äntligen själv! LUGN O ROO.. trodde jag, ringde på dörren men fan nu ska jag vara själv ett tag tycker jag.. har absolut inget privatliv längre, går snart in i väggen.. så nu slår jag av telefonen, låser dörren, slår på hög musik och tar ett bad! så fuck u. nu tänker jag spela död ett par timmar!



Söndags.

storstädade dannes lägenhet medans han och timmy handlade.. då dom kom hem bakade vi kladdkaka och gjorde mat!! Så kom dannes bror med fru o barn oh käkade! rätt mysigt.. sedan drog vi ut till marielle och tim o hälsade på ett tag


<3

du är världens bästa


svar på frågestund

bor du i egen lägenhet? kan inte du visa bilder på den isåfall =D? - japp det gör jag :) men söker lägenhet för fullt nu, ska på visning mitt i stan i veckan.. lägenheten jag bor i nu är alldeles för stökig för att visa upp, Visar då ja flyttat!

går du en linje inom media/foto? trivs du? :) - nepp det gör jag faktiskt inte, går hotell restaurang som jag halvtrivs med

Fan vad du sminkar dig snygg!! kan inte du lägga ut typ en guide eller video så du sminkar dig? GRYM BLOGG. kram - man tackar man tackar!! jo det skulle jag väll kunna göra

Du som är tjej... fiser du ofta? - aah ja är tjej och jag fiser jämt! det är ju fan naturligt, vem bryr sig?

Hur många förhållande har du haft? =) bra blogg - börja med och tacka då! ja du, seriösa? 2 , oseriösa - väldigt många

Vad äre värsta/bästa som hänt dig? :D - värsta är väll att mamma är så pass sjuk, och bästa.. jag vet faktiskt inte, jag är med om massor av bra saker varje dag så kan inte definiera egna områden och punkter där något speciellt har hänt
Postat av:

bästa du haft sex med? - hahah varför är detta ett sånt stort intresse?.. yttrar mig inte om sånt i bloggen!

vem är jag? - tydligen nån viktor, inte fan vet ja XD


finns det nått som du ångrar lr önskar du inte gjort? - finns många saker jag ångrar, även fast man inte ska ångra något för varje misstag lär man sig något

varför snackar du så mycket skit? bättre att hålla sig till sanningen lilla gumman - hmm ja vet inte, jag tycker väll om det!! njuter fullt ut baby.. näää men vad har jag snackat för skit miss/mr anonym ?


du skriver att du inte kan gråta :P varför kan du inte det? bra blogg, kram.  - ja du jag har väll insätt att människor inte är värld mina tårar, varför ödsla energi på någon som är fucked upp istället för att ha kul?



hemma i en kvart

varit hemma en kvart sen i fredags, igår då ja kom hem drog jag till kuben hem till lina, sedan drog jag och linn och mötte bobbo och nån jocke tror ja?.. gick från kuben till skönsberg, hade våra stannpauser och satt oh flumma lite granna! nu har jag varit hemma ett tag, nere hos grannen för hon flyttar snart till göteborg! Bilder och sånt från i helgen kommer lite senare tänkte jag.. alldeles för trasig nu.


Sollefteå

drog te danne igår och sov här, i morse klockan 12 drog vi till bergsåker, vidare hem till mig, willys och sedan drog vi upp till sollefteå... skriver bild för bild vad vi gjort, orkar inte skriva fet text..

på vägen upp


Tog en bensträckare mitt ute i skogen




Var så jävulst kvaft och varmt så vi drog ut till älven som rinner igenom sollefteå och badade o grillade



korvätartävling



Fjantade oss i bilen då det spöregnade för att dryga ut tiden, kollade på pistvakt också




Jag och timmy gick runt i björnpuppor och drog åt oss uppmärksamhet



Nasty north o kollade på nicklas



Italobrothers!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRYMMA



På vägen till härösand så brann ett hus förfullt! fick ingen riktig bra bild eftersom man inte ser huset på bilden

nagelförlängning

sorry för usel bild. men har inte laddat kameran, ska göra det i kväll då jag åker till danne! för i morgon kl 10 åker vi till sollefteå!


sticker på birsta..


minnen.

kris paradisbadet aprill 2008




hmmm...

undra om man ska lägga upp ipadressen kanske? börjar bli lite småirriterad :) ipadressen är från söråker...... va kan det va för nån då. LOL.


min kväll dåråå

åh vad jag älskar anonyma kommentarer <33333 ja njuter av att läsa dom! haha dör lite innombords.. typiskt att dom flesta är från samma ip.. ohuuhhuu.. det är verkligen sorligt att personer som inte tycker om en måste läsa och lägga energi på det jag gör.. men det skadar ju inte mig precis! 

aja iallfall så i dag var jag på drakborgen med nadja och junior och sprang av fettet mitt i alla jävla skrymslen och vrån.. sedan åkte vi hem till mig och drack kaffe.. nu kom jag nyss hem från härnösand efter en road trip med pjuklarverna mina.. skulle se RolandZ men de vart inställd pågrund av sjukdom, DAMN... nu är jag hemma och tänkte väll dra en film jävel! puss o kraaaaaaam




titta på pistvakt på vägen upp är inte fel

glöm inte min frågestund, fråga vad du vill och jag svarar på allt


fet jävla OTZBÅTEN

varit ute hos dannes föräldrar idag och åkt båt och åt middag :) jätte gulliga föräldrar hade han, och go mat!! jätte mysigt hade vi..


godmorgon

vaknat nu, sådär 13.16..  haft en mysig natt! nu måste jag göra nått med mitt liv, upp i duschen och ut på äventyr låter perfekt! dra ut till stugan på en sväng? dra till himlabadet? ja vafan ska man hitta på idag då alla är bortresta!?

godnatt jävla slampor


bajs

HALÅÅÅ!! varför kommenterar alla anonymt -.- vill ju veta vilka puddingar som läser min blogg!!!!!

GLÖMM INTE OCH FRÅGAAAA PÅ MIN GULLIGA FRÅGESTUND

DÄR NERE

BITACH.

Hjälpt min älskling och flyttat nu, ganska ensamt nu faktiskt här.. ska nog hoppa in i duschen och småpyssla lite med smågrejjer nu!


-



fråga på!

frida och jag - diktskrivare

i går då marielle och tim gjorde andra grejjer satt jag och frida och skrev lite dikter vi sedan postade i tims logg från marielles facebook! vi hittade på dom själva och dom vart jävligt grymma!!


muffinskalas-

gårdagen så bakade jag och tim kladdkakemuffins innan marielle kom hem, sen kom danne,timmy,johanna och frida och fikade :) blev riktigt mysigt.. i helgen har vi bestämt oss att det blir ennu en party helg, drar upp till sollefteå med gänget och otzar!

<3 världens bästa

smågrejjer till lägenheten

bara längtar tills jag ska springa in på ikea och roffa åt mig allt ( bänken i mitten kommer från en vitage butik)



min dag :)

Fick ett sms av en gammal kärlek jag mötte i lördags! jävligt skönt och snacka lite minnen och försöka bli vänner igen även fast det blir hemligheteeeeeer! marielle och jag har varit hemma fruar i dag och gjort mat och städat lite.. tim kom hem vid 4 och vi kollade på diselråttor och sjömansmöss tills marris kom och vi köpte pizza! nu ligger mina slynor och sover och jag ska nog lägga mig och sova jag åh, nästa helg blir det troligtvis sollefteå med grabbarna eller så drar man till stugan med marris! GODNATT :)

Crusingen (slut på batteri på kameran så blev mobilbild)


Julia Karlzon was with Timmy Åström Alvåg, Oscar Tim Fröberg och
Marielle Elisabeth Sofia Persson at Fet jävla cadillac.




bbbbbbbbbb

I decided long ago, never to walk in anyone's shadows . If I fail, if I succeed, at least I'll live as I believe. No matter what they take from me they can't take away my dignity. Learning to love yourself it is the greatest love of all

plutt

Underbara människa,

love u



Vlogg


CRUSING!

nu drar vi iväg ner till stora staden på crusing, nästa helg blir det antingen stugan eller solefteå med marielle!!


Gårdagen!!

Fest hos danne




Dressed By ME


STÖDE

Drar upp till stöde med världens bästa marielle i dag.. Vi ska vara hos hennes boyfriend. Nu ska jag städa lite, klä på mig och göra lite små grejjer man behöver göra i sitt liv..


.

Boo hoo, oh, did you expect me to care? You don't deserve my tears, i guess that's why they ain't there

ps. färgar håret och ska klippa mig.. hemligheter hemligheter



skit skit skit väder

sov i stan i natt.. så i morse då jag skulle hem .. precis innan jag gick ut för dörren så slog allt ner, det ös regnade verkligen och det hade blivit översvämning vid statoil och jag var tvungen o gå till emheart i en halvmeter vatten.. så skorna är rätt förstörd och på 2 minuter var hela jag genomblöd.. var som en tvättsvamp! nu är jag hemma och ligger i mjukisbyxor, hoddie och duntofflor!! tänker ladda ner nån mysig film och bara ligga och jäsa.

hoppas alla har en as mysig kväll med alla ni tycker om i detta mysiga väder!


i'm on a boat




Mös!

Ska väll dra mig mot birsta om lollo får liv i telefonen.. jocke kommer sen och då ska vi göra fin middag (:, blir laxsoppa  eller räker eller liknande... får se!

Tänkte..

Fy fan, helvete, jävlar i lådan.. här åskar det så jag ska nog gömma mig under täcket eller dra ner och mysa med gullis!! skulle inte sitta fel med lite sällskap här i sängen till ljudet av regndroppar slå på fönsterbrädan,blixtar och dunder! 

Jag klarar allt för jag är spinderman


Yäääääh

Gryyyymma kvällar har vi haft iallfall! nu jävlar är man tillräckligt sliten, tar mig ett par dagars vila nu.. hua!

älskar att se in i en persons ögon och se en liten del av dom dö!



ses i dimman!


Words can't bring me down


ah godmorgon

mitt första inlägg råkade jag radera.. Men gårdagen summererar jag väll då- förfest hos macke, vidare in till stan, minnesluckor, blev uppraggad av nån random kille vid karusellen, drog till bussen, blev uppraggad av en annan radomkille.. tror mitt spinderman halsband är hjälpsamt ;D !! Känner mig ung på nytt haha.. Nu ska jag hoppa in i duschen och dra mig ner igen, ikväll kör vi inte på lika hårt.. kanske inte kör på alls men tammefan att jag inte ska missa något ikväll som igår.. för ikväll äre daniel adams ray,veronica maggio & kapten röd

jaja jag vet.

Nu väntar jag på danne ska komma hit och hämta mig, så drar vi och köper lite alkohol och sedan drar kvällen igång, linn kommer förhoppningsvis hit först sen så drar vi ner och ser oskar linnros och HÅKAN!!!!! mitt liv är så jäkla stressigt just nu men på söndag ska jag bara vara hemma och ta det lungt, bara vara mig själv och ingen annan, ta hand om min kropp lite kanske borde behövas, "LOV" ja du, mitt liv är just nu stressigare än vad det är då det inte är lov.





.

jag älskar er


Nu är jag hemma!

PÅ RIKIGT.. fast inte länge till, för nu drar jag ut igen.. Jag är ju knappt hemma nu för tiden, det har ju varit mycket planerat dessa veckor.. det gör ont i hjärtat då jag tittar på bankkontot.. Men nu jäklar har man 3dagars och ikväll ska jag och linn se petter!!! daaaamn alltid velat se honom live. i går var jag med company och var på gatufesten och det blev väll en del alkohol. åka äckelkarusell som jag aldrig i hela mitt liv skulle göra nykter! nu har man varit på banken och tagit ut ytterligare 1500.. gnarpresan gick på en över 1000 lapp. huaaa..


hos nattis!

nu har vi kommit hem till natta.. Har varit i sörberge och kika förbi maz och ut och åkt bil.. på vägen hem så låg något på vägen så bussen stannade.. jag och natta sprang ut och kollade och det var en katt som blivit överkörd, men den levde fortfarande. Så jag la en massa blad på såren och en handuk.. även en döv tjej hjälpte oss och hon grät för hon tyckte det var hemskt att folk kan köra på någon och sedan åka iväg.. men tillslut så fick busschaffören tag i ägarna och dom hämtade den! så nu har vi kommit hem och ska väll se på film eller något dyligt..

vart ska man börja?

Hua, känner mig riktigt äcklig i dag.. ska bada nu och sedan tar man bussen till stavreviken för att va med natta och möta upp min älskade lollo och hennes karl från norge! SKA bli as kul.. inte träffat henne på en månad och jag saknat henne som fan! MEn nu först och främst ska jag springa till mamma och äta något.. känns som denna vecka är fullspäckad..

Måndag
åka ut och möta upp natta
vara hundvakt
träffa lollo och hennes karl

tisdag
umgås med marielle

onsdag
grilla med marielle & sedan gatufesten

torsdag
lägenhetsvisning i stan
kanske gatufesten?

fredag
gatufesten?

lördag
gatufesten?

.


Videoinlägg sen helgen


Crusingen..

109 bilder.. helvete, ni får se några bilder.. har alla på fb men här kommer jag tammefasiken inte orka lägga upp alla! en del alldeles för roliga bilder ligger bara på fejjan!







Helgens låt





Det som händer i gnarp.. det stannar i gnarp!

ÄNTLIGEN HEMMA!!! känner att jag ska ta ett lååångt varmt bad! fanns ju bara kallvatten därborta.. tälta i 3 nätter är ingen höjdare speciellt inte då man dricker varenda dag..

sammanfattning av helgen

Fylla
Bråk
Gråt
Ambulans
myggor
Stånk-tommy
Random människor
Mormor
Silvia
Raggarbil
sex
Skratt
Regn
Plumms plumms (HAHA)
jättendal
3 sjukvårdare
Gamla gubbar
Bad
trasiga saker
SVETT BLOD OCH TÅRAR!